ATEX portofoons beschikken over een EX norm, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in explosiegevaarlijke omgevingen zoals olie / gasinstallaties en alle petrochemische industrieën doormiddel van gasdichtheid en vonkonderdrukking. Portofoons met een EX norm voldoen aan de hoogste veiligheidseisen zodat de veiligheid van gebruikers gewaarborgd is. 

In ATEX omgevingen kan dat voor levensgevaarlijke situaties zorgen. Daarom is het gebruik van gewone portofoons in ATEX omgevingen absoluut niet toegestaan. Met name in omgevingen met brandgevaarlijke stoffen, veel stof & vuil zijn de ATEX portofoons op hun plaats. 

Een zendmachtiging is noodzakelijk maar niet duurder dan een gewone zendmachtiging.ns zonder EX norm kunnen in bijzondere situaties zoals bij het inschakelen, een val of kortsluiting een vonk afgeven waardoor er brandgevaar kan ontstaan. In zulke situaties kunt u met een druk op de knop direct alarmeren (noodknop en optionele man-down functie).

 

 

ATEX PORTOFOONS        ATEX ACCESSOIRES

Selecsys Sense of Community

Selecsys Twitter

De T92 H2O speciaal voor watersporters. Onze reseller Dutchmint heeft op de HISWA deze walkie-talkie onder de aanda… https://t.co/pbJJEfaovN
https://t.co/jBcgQy9zeN Ben jij onze nieuwe collega? Klik op de link en kijk of de functie bij je past.
Well known radio-business-vlogger Gert Jan has appointed our booth as the best and most interesting booth with a st… https://t.co/zRBxpkpQYE

Selecsys Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief van Selecsys en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en updates. U kunt zich aanmelden als vaste partner van Selecsys met uw bekende inloggegevens.

Privacy verklaring

Lees onze privacy verklaring.Selecsys Contact

Burgemeester Backxlaan 265, 7711 AD Nieuwleusen
T: +31(0)529 - 48 88 88
F: +31(0)529 - 48 88 89