De service organisatie voor onder andere Selecsys, biedt partners van Selecsys technische ondersteuning bij de levering van een communicatie netwerk.

Dit kan in zijn eenvoudigste vorm door het programmeren en eventueel afregelen van radio apparatuur, maar ook het verzorgen van projectplanning, site survey, systeemopbouw/ configuratie en oplevering bij de klant behoort tot de mogelijkheden. Dit alles uiteraard in overleg met de partner.

Op de website van Selcare Services: www.selcareservices.nl ,vindt u naast de nieuwste software en firmware releases ook service manuals en handige tools voor diverse merken. Om optimaal van deze service gebruik te kunnen maken kunt u voor deze site een account aanvragen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Selecsys Sense of Community

Selecsys Twitter

De T92 H2O speciaal voor watersporters. Onze reseller Dutchmint heeft op de HISWA deze walkie-talkie onder de aanda… https://t.co/pbJJEfaovN
https://t.co/jBcgQy9zeN Ben jij onze nieuwe collega? Klik op de link en kijk of de functie bij je past.
Well known radio-business-vlogger Gert Jan has appointed our booth as the best and most interesting booth with a st… https://t.co/zRBxpkpQYE

Selecsys Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief van Selecsys en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en updates. U kunt zich aanmelden als vaste partner van Selecsys met uw bekende inloggegevens.

Privacy verklaring

Lees onze privacy verklaring.Selecsys Contact

Burgemeester Backxlaan 265, 7711 AD Nieuwleusen
T: +31(0)529 - 48 88 88
F: +31(0)529 - 48 88 89