Selecsys is de geautoriseerde distributeur van Motorola Solutions in de BENELUX en NORDICS. Selecsys levert, uitsluitend via resellers, een totaalpakket aan missiekritische communicatie oplossingen, bestaande uit:
  • Professionele gelicenseerde portofoons en mobilofoons van Motorola Solutions & Vertex Standard en de daarbij behorende infrastructuur voor professionele toepassingen. Dit alles voor zowel de analoge, digitale, ASTRO & TETRA protocollen.
  • Licentievrije portofoons voor semi-professionele toepassing van Vertex Standard & Motorola Solutions
  • Motorola Solutions walkie-talkies & portofoons voor gebruik door consumenten
  • Draadloze breedbandverbindingen van Mimosa & Cambium.
  • LTE Devices van Motorola Solutions
  • Applicaties op het gebied van dispatching, alarmafhandeling, GPS- Indoor positioning, Voice Logging & Spraak integratie.


Selecsys heeft dit portfolio gebundeld in een volwaardig Business Service Programma bestaande uit marketing, distributie, consultancy, projectbegeleiding, implementatie en after sales service. Het streven van Selecsys is een permanente ontwikkeling van het Business Service Programma waarmee de hechte relatie met onze businesspartners bestendigd wordt en de eindklant gegarandeerd is van een optimale totaaloplossing.

 

 
 
Certificate of autorisation selecsys 

Selecsys Sense of Community

Selecsys Twitter

De T92 H2O speciaal voor watersporters. Onze reseller Dutchmint heeft op de HISWA deze walkie-talkie onder de aanda… https://t.co/pbJJEfaovN
https://t.co/jBcgQy9zeN Ben jij onze nieuwe collega? Klik op de link en kijk of de functie bij je past.
Well known radio-business-vlogger Gert Jan has appointed our booth as the best and most interesting booth with a st… https://t.co/zRBxpkpQYE

Selecsys Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief van Selecsys en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en updates. U kunt zich aanmelden als vaste partner van Selecsys met uw bekende inloggegevens.

Privacy verklaring

Lees onze privacy verklaring.Selecsys Contact

Burgemeester Backxlaan 265, 7711 AD Nieuwleusen
T: +31(0)529 - 48 88 88
F: +31(0)529 - 48 88 89