PMR Expo 2018, the leading European trade fair for secure communication, offers space for exchange with decision-makers and industry experts. The fair will be welcoming exhibitors and visitors from around the world. Selecsys, a distributor of SmartPTT, will be at PMR Expo with a nice offer for you.

Lees meer: Selecsys invites you to PMR Expo 2018 for a SmartPTT offer

Op 28 november 2017 gaat de grootste beurs in Europa op het gebied van radiocommunicatie, de PMR Expo beurs in Keulen, weer van start. Wegens groot succes in 2016, is Selecsys ook in 2017 als standhouder aanwezig. Bezoek ons in onze stand E09.

Lees meer: PMR Expo 2017, 28 - 29 - 30 november in Keulen, Duitsland

Klanten van Selecsys kunnen rekenen op producten en diensten die voldoen aan hun eisen en verwachtingen. De producten en diensten worden consequent geleverd en voldoen aan de wet- en regelgeving.

Lees meer: Kwaliteit van Selecsys voldoet wederom aan ISO certificering

We zijn zeer verheugd te kunnen melden dat onze collega's Marco Vermooten en Bas Kesselaer namens Selecsys BV in Moskou de award in ontvangst hebben genomen voor "Best partner Smart PTT Western Europe and Africa".

Lees meer: Selecsys wint Smart PTT Award!

De B5c is de snelste connectorized unlicensed oplossing. Dit betekent dat het een point to point access point is, in de licentievrije band, zonder vaste antenne maar met een connector waarop een antenne naar keuze kan worden geplaatst.

Lees meer: Mimosa B5C!

Selecsys Sense of Community

Selecsys Twitter

De T92 H2O speciaal voor watersporters. Onze reseller Dutchmint heeft op de HISWA deze walkie-talkie onder de aanda… https://t.co/pbJJEfaovN
https://t.co/jBcgQy9zeN Ben jij onze nieuwe collega? Klik op de link en kijk of de functie bij je past.
Well known radio-business-vlogger Gert Jan has appointed our booth as the best and most interesting booth with a st… https://t.co/zRBxpkpQYE

Selecsys Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief van Selecsys en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en updates. U kunt zich aanmelden als vaste partner van Selecsys met uw bekende inloggegevens.

Privacy verklaring

Lees onze privacy verklaring.Selecsys Contact

Burgemeester Backxlaan 265, 7711 AD Nieuwleusen
T: +31(0)529 - 48 88 88
F: +31(0)529 - 48 88 89