Motorola Wave is een multi component oplossing die integratie van bestaande en toekomstige communicatietechnologieën mogelijk maakt. Het doel is om op simpele wijze communicatiedeelnemers met een diversiteit aan apparaten (vaste telefoon / smart phone / radio etc.) real-time en veilig te laten communiceren. Technisch kent Wave een hoge mate van complexiteit. Functioneel staat de oplossing echter voor gebruiksgemak en flexibiliteit gericht op het realiseren van meer efficiency en productiviteit.
In de kern maakt Wave gebruik van communicatie en transport via een IP netwerk en verbindt gebruikers en apparaten zo met elkaar.  Applicaties die functioneren op werkstations, servers en gateways kunnen eveneens worden geïntegreerd in het Wave platform.
 
 
 
 

PRODUCTEN MOTOROLA WAVE

Selecsys Sense of Community

Selecsys Twitter

De T92 H2O speciaal voor watersporters. Onze reseller Dutchmint heeft op de HISWA deze walkie-talkie onder de aanda… https://t.co/pbJJEfaovN
https://t.co/jBcgQy9zeN Ben jij onze nieuwe collega? Klik op de link en kijk of de functie bij je past.
Well known radio-business-vlogger Gert Jan has appointed our booth as the best and most interesting booth with a st… https://t.co/zRBxpkpQYE

Selecsys Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief van Selecsys en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en updates. U kunt zich aanmelden als vaste partner van Selecsys met uw bekende inloggegevens.

Privacy verklaring

Lees onze privacy verklaring.Selecsys Contact

Burgemeester Backxlaan 265, 7711 AD Nieuwleusen
T: +31(0)529 - 48 88 88
F: +31(0)529 - 48 88 89